Over deze website

Deze website is een initiatief van Schriever B.V. uit Groningen. Schriever B.V. is groothandel in bouw- en industriespecialiteiten en onderdeel van Handelsgroep Olijslager (www.dektdelading.nl).  Sinds 1 januari 2013 is Schriever importeur van de producten van Iso Paint Nordic A/S.

Iso Paint is een Deense fabrikant en  gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van milieuvriendelijke producten ter bescherming van onder meer daken, gevels en andere steenachtige ondergronden. De dakcoatings worden in Nederland verkocht onder de merknaam Isonit.

Verlaag onderhoudskosten met bewezen bescherming

Daken worden dagelijks blootgesteld aan (chemische) omgevingsinvloeden.  Hierdoor degradeert het dak, wordt de levensduur verkort en is onderhoud noodzakelijk. Door de toepassing van Isonit Dakcoating wordt dit proces vertraagd en kunnen onderhoudskosten worden gereduceerd. Isonit Dakcoating is een met NANO Polyurethaan gemodificeerde 100% acrylaatcoating.

De visceuze coating wordt door middel van  spuitapplicatie op het te beschermen oppervlak  aangebracht. Kenmerkend voor Isonit Dakcoating is de lange levensduur, het hoge esthetische resultaat en applicatiegemak. Naast dakcoatings biedt Iso Paint Nordic A/S ook reinigingsproducten, hydrofoberingproducten en energiebesparende (Climate Cooler) aan.

Kies voor de beste bescherming, kies voor Iso Paint