ClimateCooler Flex RoofPrimer is een primer met unieke eigenschappen, welke altijd aangebracht dient te worden voor de applicatie van ClimateCooler Flex RoofTopCoat. De primer is gemaakt om een optimale hechting met de ondergrond te verkrijgen. Door de formulering met thermo-stabiliserende bindmiddelen en isolerende keramische pigmenten wordt de perfecte basis gevormd voor het aanzienlijk verlagen van de oppervlaktetemperatuur van daken.

ClimateCooler houdt het dak koel en spaart het milieu en uw portemonnee

Dakconstructies, zolders en bovenverdiepingen blijven aanmerkelijk koeler in vergelijking tot traditioneel geschilderde en onbehandelde daken. Het ClimateCooler Flex RoofPrimer/ClimateCooler Flex RoofTopCoat  systeem reflecteert tot 80% van de zonnestraling. Dit betekent minder opwarming en energieverbruik voor airconditioning. Het uiteindelijke voordeel daarnaast is minder CO2 emissie en reductie van de opwarming van de aarde.

De ClimateCooler Flex RoofPrimer is speciaal ontwikkeld voor platte en hellende daken met bitumineuze dakbedekking, betonnen daken en voorbehandelde stalen daken met voldoende afschot waar niet permanent water op blijft staan.

De ondergrond dient voor het aanbrengen van de ClimateCooler Flex RoofPrimer schoon, droog en draagkrachtig te zijn. Een voorbehandeling met Iso A-Clean wordt sterk geadviseerd.

Productinformatie:

TDS ClimateCooler Flex RoofPrimer

Verpakkingen:
20 liter, 120 liter drums en 600 liter IBC containers

Kleuren:
Wit, zwart, oxide rood, zwart, antraciet grijs