ClimateCooler Uni RoofPrimer is een primer met unieke eigenschappen, welke altijd aangebracht dient te worden voor de applicatie van ClimateCooler Uni TopCoat. De primer is gemaakt om een optimale hechting met de ondergrond te verkrijgen. Door de formulering met thermo-stabiliserende bindmiddelen en isolerende keramische pigmenten wordt de perfecte basis gevormd voor het aanzienlijk verlagen van de oppervlaktetemperatuur van daken.

ClimateCooler houdt het dak koel en spaart het milieu en uw portemonnee

Dakconstructies, zolders en bovenverdiepingen blijven aanmerkelijk koeler in vergelijking tot traditioneel geschilderde en onbehandelde daken. Het ClimateCooler Uni RoofPrimer/ClimateCooler Uni RoofTopCoat  systeem reflecteert tot 80% van de zonnestraling. Dit betekent minder opwarming en energieverbruik voor airconditioning. Het uiteindelijke voordeel daarnaast is minder CO2 emissie en reductie van de opwarming van de aarde.

De ClimateCooler Uni RoofPrimer kan aangebracht worden op niet flexibele ondergronden, zoals beton, keramische pannen, vezelcement en RVS. Voordat de ClimateCooler Uni RoofPrimer  kan worden toegepast, dient de ondergrond schoon en draagkrachtig te zijn.  Een behandeling met Iso A-Clean wordt geadviseerd.

Productinformatie:

TDS ClimateCooler Uni RoofPrimer

Verpakkingen:

20 liter, 120 liter drums en 600 liter IBC containers

Kleuren:

Wit, zwart, oxide rood, zwart, antraciet grijs