Hydroblock WB is  een watergedragen hydrofobering voor het beschermen en onderhouden van minerale oppervlakken in gevels en daken. Hydroblock heeft energie-besparende, waterafstotende en zelfreinigende eigenschappen en voorkomt verkleuring en vervuiling van het oppervlak. Het voorkomt tevens zoutuitbloedingen en vorstschades aan de ondergrond. Door de samenstelling op basis van nano-siloxaan technologie geeft Hydroblock WB een bescherming tot wel 15 jaar met 1 behandeling! Wij garanderen in ieder geval een werking van minimaal 10 jaar.

Hydroblock WB is makkelijk in gebruik

Hydroblock WB kan direct worden toegepast op oppervlakken van minder dan een jaar oud. Oudere oppervlakken moeten eerst grondig worden gereinigd met aangepaste hogedruk van minimaal 70 bar voor de behandeling. Ondergronden met sterke verkleuringen, alg- en mosgroei en zwaar bevuilde oppervlakten moeten eerst worden voorbehandeld met de Iso A-Clean.

Hydroblock WB kan worden aangebracht met kwast, roller, sproeier of een lage druk pomp. Het verbruik van de Hydroblock WB bedraagt 3-5 m². Dit is echter wel afhankelijk van de ouderdom en het absorptievermogen van de ondergrond. Één behandeling is voldoende  voor de meeste normale oppervlakken. Aanvullende behandelingen dienen binnen een uur na de eerste behandeling te worden uitgevoerd.

Ook verkrijgbaar in  aangekleurde versies voor het opfrissen van de ondergrond

Oudere ondergronden zijn soms hinderlijk verkleurd of te sterk vervuild geweest. Daarom is Hydroblock WB ook verkrijgbaar in aangekleurde versies, te weten: Dakpanrood, Zwart, Wit en Crème.

Productinformatie:
TDS HydroBlock WB

Verpakkingen:
25 liter

Kleuren:
Kleurloos, Dakpanrood, Zwart, Wit en Crème