HyperCoat HS 100 ClimateCooler is een 1K vloeibaar silaan-gemodificeerd polyurethaan dakmembraan met ClimateCooler effect. Hierdoor reflecteert het tot 80% van de zonnestraling en kan het tot 40% warmte reduceren in het binnenklimaat. HyperCoat HS 100 ClimateCooler is oplosmiddelvrij, heeft een milde geur en is bovendien makkelijk aan te brengen.

HyperCoat HS 100 ClimateCooler voor verweerde en lekke platte daken

Het product vormt een waterdicht en elastisch membraan op stalen panelen, vezelcement en alle typen dakbedekkingen. Het is speciaal geschikt voor verweerde en lekke daken met een bitumineuze dakbedekking of van beton, ook die met staand water.  HyperCoat HS 100 ClimateCooler is dus ideaal voor garagedaken, winkelcentra, kantoren, magazijnen en bijgebouwen.

Uniek en geschikt voor vochtige ondergronden

Een unieke eigenschap van HyperCoat HS 100 ClimateCooler is dat het aangebracht kan worden op oppervlakken met een hoog restvochtgehalte. Het product droogt door een reactie met vocht uit de lucht, waardoor het ideaal te gebruiken is aan het begin en einde van het seizoen.  Bovendien is HyperCoat HS 100 geschikt voor toepassing in kelders, aangezien het zowel een hoge negatieve als positieve hydrostatische druk aan kan.

Productinformatie:

TDS HyperCoat HS 100 ClimateCooler

Verpakkingen:
20 kg

Kleuren:
Wit, de niet CC uitvoering is in meer kleuren (o.a. antraciet en zwart) leverbaar