De Hypercoat SB Primer is een laag visceuze 1K  primer op basis van vochtuithardende polyurethaan, welke geschikt is voor poreuze en niet-poreuze ondergronden. HyperCoat SB Primer heeft tevens een hoge hechtingssterkte en is zeer elastisch. Het kan kant-en-klaar gebruikt worden als primer in het HyperCoat systeem en wordt met name toegepast op kritische oppervlakken, waar de behoefte bestaat aan een optimale hechting, zoals bitumineuze en kunststof (o.a. EPDM en TPO) dakbedekkingen of waar de hechting kritisch is als gevolg van hete dakbedekking e.d..

HyperCoat SB Primer is breed inzetbaar

HyperCoat SB Primer kan worden ingezet voor uiteenlopende oppervlakken. Het hecht op harde en poreuze oppervlakken, zoals nat, vochtig en droog beton, asfalt, bitumineuze oppervlakken, glas, marmer en staal.

Tevens is Hypercoat SB Primer uitstekend toepasbaar als  een economische (seal)beschermlaag voor beton, waarmee de levensduur van het beton wordt verlengd.

De basis voor een ClimateCooler waterdichtingsmembraan

De Hypercoat SB Primer vormt in combinatie met de Hypercoat HS100 ClimateCooler  het ideale systeem om bitumen, kunststof en betonnendaken te voorzien van een waterdichtingsmembraan met ClimateCooler reflectie-effect. De Hypercoat SB Primer zorgt voor een goede hechting en beschermt de Hypercoat HS100 ClimateCooler tegen vergeling vanuit de ondergrond.

Productinformatie:
TDS Hypercoat SB Primer

Verpakkingen:
1, 5 en 20 liter

Kleuren:
Kleurloos (blank)