Iso A-Clean is het perfecte product voor bescherming tegen algen en mossen. Algen en mossen hebben water nodig om te leven. Door vochtige ondergronden hebben de algen en mossen de kans om zich verder te ontwikkelen. Het verwijderen hiervan zorgt ervoor dat de oppervlakten sneller drogen en hierdoor de levensduur van uw kostbare object verlengd wordt.

Na het schoonmaken van het gewenste oppervlakte met een hogedrukreiniger zullen de zichtbare mossen en algen zijn verwijderd. Maar hierin zit ook een gevaar. Er blijven immers altijd sporen achter. De oplossing hiervoor is de Iso A-Clean. Het is een zeer krachtige desinfectant om de algen en mossen te verwijderen van het gewenste oppervlak. De Iso A-Clean is een concentraat dat met water verdund dient te worden in een verhouding van 1:25 tot 1:50. De mengverhouding is uiteraard afhankelijk van de vervuilingsgraad.

Iso A-Clean is makkelijk en effectief in gebruik

De oplossing kan zeer snel en makkelijk worden aangebracht met een lagedrukspuit. Na het aanbrengen dient de oplossing minimaal 2-3 dagen in te werken, waarbij de sporen van algen en mossen worden verwijderd. Na deze behandeling kan de ondergrond naar wens verder worden behandeld met onze hydrofoberingsmiddelen of dakcoatingsystemen.

Iso A-Clean werkt dus zeer effectief tegen de ontwikkeling van algen, schimmels en groene aanslag op steen, hout, glas, kunststof, beton en keramische oppervlakken. Hierbij kunt u denken aan terrassen, gevels, houten vlonders, daken en andere verhardingen.

Productinformatie:
TDS Iso A-Clean

Verpakkingen:
25 liter

Kleuren:
Kleurloos