Iso Dry Crème Extreme vormt een onzichtbare en energie-besparende barrière en is ondoordringbaar voor regen en water. Het is echter wel zeer waterdampopen, waardoor er geen kans is op vorstschades. Iso Dry Crème Extreme heeft een dikke en crème achtige samenstelling en kan zowel met de roller als kwast worden aangebracht. Het product is hierdoor zeer makkelijk aan te brengen en het ideale product om gevels te behandelen.

Iso Dry Crème Extreme is gebaseerd op de laatste nano-technologie

De zeer fijne deeltjes dringen hierdoor zeer diep in het oppervlak van beton, cement en baksteen. De chemische samenstelling is gebaseerd op zeer hoogwaardige siloxanen met vrije reactieve groepen, waardoor het product een actieve chemische binding aangaat met de minerale ondergronden, zoals cement, beton, gips, kalksteen en baksteen.

Op deze wijze versterkt Iso Dry Crème Extreme het oppervlak en voorkomt het vorstschades, uitbloedingen, vervuiling en dergelijke. Het product werkt 20 tot 25 jaar en is getest volgens DIN EN ISO 7783-2 en EN 1062-3 (W24 waardes).

Het verbruik bedraagt 2 tot 5 m² per liter en is sterk afhankelijk van de zuiging van de ondergrond. Wij adviseren daarom ook altijd een proefvlak te zetten om het exacte verbruik ter plekke te bepalen.

Productinformatie:
TDS Iso Dry Creme Extreme

Verpakkingen:
10 liter

Kleuren:
Kleurloos na droging (nat melkachtig)