Isonit Dakcoating is de Ferrari onder de dakcoatings. Maar in tegenstelling tot de auto’s is dit product wel zeer betaalbaar en biedt het wel dezelfde topprestaties.

Mooie en langdurige bescherming met Isonit Dakcoating

Met een behandeling van Isonit Dakcoating verkrijgt u niet alleen een mooier dak met een schoner oppervlak, maar wordt het dak ook jarenlang (12-15 jaar) beschermd. Deze coating is waterbestendig en bestaat uit een 100% zuivere met NANO Polyurethaan gemodificeerde acrylpolymeer. Het product heeft een hoge dekkracht, snelle verwerkingseigenschappen en droogt snel. Tevens is de coating UV- en waterbestendig, dampopen, water- en vuilafstotend en is zeer elastisch (197%).

Verkrijgbaar in vele glansgraden en schitterende standaard dakpankleuren

Isonit Dakcoating wordt het meest toegepast  in zijdeglans (glans 20). Naast deze glansgraad is het product tevens te verkrijgen in mat (glans 12), halfglans (glans 50) en hoogglans (glans 80). Naast de variatie in glansgraden zijn er tevens veel mogelijkheden in kleur. Een aantal populaire kleuren van Isonit Dakcoating zijn zwart, donker-antraciet, blauw-zwart en dakpanrood.

Voor een compleet overzicht van alle kleuren kunt u onze digitale kleurenkaart bekijken op deze site. Hierin heeft ziet u in één oogopslag welke kleuren er per product te verkrijgen zijn.

Productinformatie:
TDS Isonit Dakcoating

Verpakkingen:
20 liter

Kleuren:
Vele dakpankleuren, zie kleurenkaart